Light From Without

Location: West Village, NYC
Size: 1,300 SF
Type: Residential
Construction: $75K
Client: Confidential
Builder: LD creative
Completion: 2011

DESCRIPTION

A partial renovation to a residence located within a landmark building in New York City. The project involved creating a civilized master bedroom suite by adding a full master bath. A large frosted glass panel was positioned facing south to allow for diffuse light to filter throughout. A bench, multiple shower heads & a generous footprint allow for comfortable bathing for two. The material palette is distilled to a white floor & cabinet paired with a warm stone that travels out of the wet area & across the vanity.

MORE RESIDENTIAL

  • Ceiling Texture
  • Carved Duplex
  • Cut Triplex
  • Light From Without
  • Fire House
  • White Open Apartment

Spacecutter